Informatie over FillersFillers

Wat zijn 'fillers'?
Het is een natuurlijke, biologisch afbreekbare gel die vlot en zachtjes in uw huid vloeit en de probleemlijnen onmiddellijk opvult en rimpels zal verminderen na injectie. De meeste fillers die worden gebruikt zijn op basis van hyaluronzuur, een natuurlijk bestanddeel van de huid dat afneemt naarmate we ouder worden met dehydratatie tot gevolg. Bij CLinjectables worden alleen fillers gebruikt die grondig onderzocht en getest zijn op effectiviteit en veiligheid.

Wat is de duurzaamheid van Fillers?
Een filler op basis van hyaluronzuur blijft na injectie meestal tussen 6 en 12 maanden zitten, afhankelijk van een aantal factoren waaronder het product en de zone van injectie. Na de behandeling worden de lijnen in uw gezicht vlakker, minder opvallend en krijgt u een mooie gladdere huid. Dit soort fillers zijn ook uitermate geschikt voor de behandeling van de lippen, na de behandeling worden uw lippen voller en meer uitgesproken.

Hoe is het resultaat bij gebruik van Fillers?
Het resultaat ziet er zacht en natuurlijk uit en voelt ook zo aan. Na één behandeling zult u dus meteen een verschil merken. Op de plaats van injectie kan zich soms een beetje roodheid of zwelling voordoen, maar dit is meestal van tijdelijke aard en verdwijnt vanzelf.