Informatie over BotoxBotox

Hoe lang blijft Botox zichtbaar?
Botox blijft ongeveer 3 tot maximaal 4 maanden zichtbaar. Dit verschilt per persoon en hangt van verschillende factoren af.

Hoe werkt Botox?
Botuline Toxine oftewel Botox wordt gebruikt om de spier te ontspannen waardoor rimpels verminderen en uitdrukkingsrimpels vervagen. Botox wordt vaak gebruikt bij herhaalde spierbewegingen zoals bij fronsrimpels, voorhoofdrimpels en kraaienpootjes. Het resultaat is een zachtere, natuurlijke gelaatsuitdrukking met behoud van de normale mimiek. Alleen de ingespoten spieren ontspannen, de andere gelaatsspieren blijven ongewijzigd. Bij CLinjectables wordt het merk Bocouture gebruikt voor deze Botox behandelingen. Het merk Bocouture is een van de meest zuivere botuline toxine producten op dit moment. Er is al heel veel ervaring met het gebruik van Bocouture voor het behandelen van gelaatsrimpels en dit product wordt aan zeer strenge controles onderworpen.

Wanneer is het resultaat van Botox zichtbaar?
De duur van het effect ligt bij eenmalig gebruik tussen de 3 tot 6 maanden*. Bij regelmatige behandeling zal het cosmetisch effect tot wel zes maanden aanhouden. Dit is een gemiddelde indicatie. Dit kan per persoon en per huidtype verschillen. Vraag advies aan de specialist wat u kunt verwachten.

Wanneer mag er geen Botox gebruikt worden?
– Bij zwangerschap – Bij het geven van borstvoeding